Bliv aktiv!

Du kan engagere dig i Libertære Socialister på flere måder, fx som støttemedlem eller som aktivt medlem.

Hvis du gerne vil engagere dig aktivt i kampen for et frit og socialistisk samfund, kan du blive aktivt medlem af Libertære Socialister, dvs. at du løbende deltager i at planlægge og udføre aktiviteter og møder, som regel i forbindelse med din nærmeste lokalgruppe, men undertiden også i større skala.

HVORDAN BLIVER JEG AKTIVT MEDLEM?

Libertære Socialister er en sammenslutning af lokalgrupper, så som hovedregel bliver du medlem gennem din nærmeste lokalgruppe. Enhver, der tilslutter sig LS’ politik kan optages som medlem. Medlemmer betaler et kontingent, der p.t. ligger på 100 kr. om året. Kontakt den nærmeste lokalgruppe eller skriv til føderationen for mere information.

Hvis der ikke findes nogen LS-grupper i dit område, men du ellers er enig i LS' politik og ønsker at blive aktiv, vil vi meget gerne hjælpe dig med at starte en lokalgruppe i dit lokalområde, eller alternativt optage dig som medlem uden for lokalgruppe.

Lokalgrupperne samt føderationen Libertære Socialister kan kontaktes via denne kontaktformular eller via mailadresserne i bunden af siden. Du kan også følge os på Facebook.

HVAD HVIS JEG IKKE HAR TID/MULIGHED FOR AT BLIVE AKTIVT MEDLEM?

Hvis du gerne vil hjælpe til, men ikke har tid eller mulighed for at blive aktivt medlem, kan du i stedet blive støttemedlem eller eventuelt bare støtte os med engangsbeløb. Læs mere om mulighederne her.